Logo Rijksoverheid
Logo Rijksoverheid

Locatie

De Luchtvaartdag vindt plaats in het Amsterdome, voorheen Aviodome, te Amsterdam.

Adres
Seineweg 2
1043 BG Amsterdam

Let op: gezien Amsterdome een nieuwe locatie is wordt deze nog niet in alle navigatiesystemen goed aangegeven. Kijk daarom voordat je vertrekt goed of de locatie juist is. Amsterdome bevindt zich op de kruising Seineweg en Basisweg. Het adres van het bedrijfspand aan de overkant is Oderweg 6. Zie onderstaande foto voor de herkenbaarheid van het pand en onderstaande kaart voor de juiste locatie.

Komt u met het openbaar vervoer?
Station Sloterdijk bevindt zich op 20 minuten lopen en 10 minuten met het openbaar vervoer vanaf het Amsterdome. Daarnaast worden speciaal voor het evenement pendelbusjes ingezet van 09.00 tot 16.30 uur. Deze vertrekken vanaf Radarweg/Orlyplein, boven tegenover de hoofdingang van Station Sloterdijk.

Komt u met de auto of fiets?
De locatie heeft een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen. Indien het parkeerterrein bij de locatie vol is kunt u gebruik maken van P+R Sloterdijk voor € 1,40 per uur. Klik hier voor meer informatie.

P+R Sloterdijk bevindt zich, net als Station Sloterdijk, op 20 minuten lopen en 10 minuten met het openbaar vervoer vanaf het Amsterdome. Daarnaast worden er vanaf Station Sloterdijk, gelegen naar P+R Sloterdijk, pendelbusjes ingezet van 09.00 tot 16.30 uur.  De pendelbusjes vertrekken vanaf Radarweg/Orlyplein, boven tegenover de hoofdingang van Station Sloterdijk.

Komt u met de fiets? Er zijn meerdere fietsenrekken beschikbaar.